Kamera / CCTV

Köp – hyr eller leasa din kamerabevakning hos WESTEC Sweden !

Westec Sweden levererar kamerabevakning med olika funktioner och prisbilder. För bästa start är att se vad ska kamerorna skall användas till, hur ser miljön ut och hur kan vi säkra just Ert behov på bästa sätt?

För vår del så tittar vi gärna över på plats och skapar oss en uppfattning om  på vilket sätt just vår teknik kan passa hos Er!

 

Kamerabevakning som inte klarar behovet ?  

Då har vi intressanta uppgraderingspaket ! 

I våra kamerapaket finns : 

App-funktioner med mångfald, hantering i egen data-miljö, backup för egna behovet, smidigt uttag av bilder till polisen eller den egna hanteringen, bevakning på distans ”push” är också en allt mer intressant och behövlig funktion hos våra användare. Visst finns fler funktioner att nyttja men vi berättar mer vid vårt besök!  

Vi påstår att med vår teknik bygger vi push och realtids-bevakning på ett nytt och mer spännande sätt! 

 

CCTV – mer än bara just övervakning ?

Självklart och enligt allt fler! Många ser stort intresse i att övervaka olika processer med olika tekniska lösningar. På sådant sätt får kameror tillsammans med andra tekniker ett bredare verksamhetsområde helt enkelt , hur tänker ni ? 

I vårt arbete ingår att bygga in tekniska fel/larmfunktioner allt för att minimera stillastående maskiner, pumpar och andra viktiga saker som behövs för den dagliga verksamheten.

Att installera kameror i olika miljöer kräver också av användaren att följa regelverket som numer finns via DATA inspektionen.  Ny lag sen 2018 gäller och medför att information och upplysning är viktigt för ett säkerställt och gott resultat. För kunder som anlitar oss hjälper vi till med information inför installationen.

 

Kamera-lagen, vad gäller ?

Läs mer här via Integritetsmyndigheten

 

Realtidsövervakning, fantastisk koncept för att optimera säkerheten !

I samarbete levererar vi realtidsövervakning till Kameracentral och via våra Larmcentraler kan vi även leverera livstreamat övervakning vid pågående larm! 

 

Westec Sweden bygger skräddarsydd kamerabevakning

Ring så berättar vi mer    tel: 010-1018070

 

 

 

 

Här nedan ett litet urval av olika tekniker som vi arbetar med 

HDCVI – smart uppdatering på befintligt kablageFisheye med panoramaseende

Kamerabevakning för bostäder

Vår ambition och ide’ är att vi ska hjälpa allt fler till en bättre kamerabevakning!  Har ni tankar, ideer och behov kontakta oss så berättar vi gärna mer hur vi kan hjälpa till !   

Ring oss på :  010-1018070  eller mejla:  info@westec.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − 9 =

Translate »