Om oss

Westec Sweden med mer personlig Säkerhet i focus

Just nu pågår uppdatering av teknik, hemsida och flertalet kommande produkter som vi avser att arbeta med. Vi hoppas på tålamod med att detta arbete tar lite tid men tanken är att detta landar inom kort
För dig som vill ha kontakt direkt ring eller mejla oss ditt intresse:
Tel: 010-1018070        mejl: info@westec.se
0 +
År i verksamhet
0 +
Nöjda Kunder
0 +
Olika Bevakningstekniker
0 +
Kameraprodukter

Säkerhet o Tjänster

Här kommer en sammanställning av en del av de tjänster vi erbjuder. Tack vare bra partners och lång erfarenhet kan vi erbjuda det där lilla extra för våra kunder. Kan tänkas vara en självklarhet men det förekommer en hel del miss-funktioner som finns i vår bransch. Vi tänker att tillsammans med er som kund så håller vi kollen på att både teknik och funktion kommer hållas på bästa nivå. För er som önskar hjälp med teknik och funktion, hör av er så berättar vi mer !

Tankar och information från företaget :

"Vårt signum är att finnas för våra kunder när behovet kallar. Med mångårig erfarenhet så kombinerar vi teknik i olika former för allas behov. Tekniken vi pratar om är för att optimera just ER bevakning på smidigt och spännande sätt. Tveka inte PRATA SÄKERHET med oss."
John Westin
Ägare SEO Westec Sweden
Tel: 070-3366699
"En spännande bransch att vara delaktig i. I arbetes som tekniker erbjuds en flexibel arbetstid med intressanta tekniska lösningar för varje kund. Styrkan vi har i gruppen bygger på utbildningar och kunnande för teknik vi levererar till våra kunder ."
Teknik o Support Westec Sweden
Tel: 010-1018070
"Tror att fler kunder väljer oss som har närheten till våra kunder. Vikten av att finnas till hands känns som ett bra arbetsverktyg . Att sen prisnivån skall hållas intressant tror vi skapar en extra kick för våra kunder. För er som vill äga har vi extra intressanta upplägg ."
Kristina h Westin
Ekonomi Westec Sweden
Tel: 010-1018070
Translate »