Hemlarm

JABLOTRON 100 marknadsförs och installeras av oss!

Bästa hemlarmet för Er som vill ha det där extra när det gäller: bra bild , många funktioner , unik App och ett brett urval av produkter och tillbehör Välj till larmcentral och vaktbolag efter egna behovet . 

Visonic Powermaster 10 intressant och trogen produkt hos oss!

Trogen produkt i vårt larm-sortiment sedan länge.  Fantastisk trådlös räckvidd i kombination med stort urval av tillbehör gör att vi gärna har med detta larm med i sortimentet.  Smidig installation även för dig som vill installera själv och vi finns med!  Larmhanteringen kan kopplas direkt till egna mobilen med App, sms-besked eller via larmcentral.

Allt detta går vi igenom igenom vid vårt besök. Installation sker sen via oss eller våra partners. En del av vårt styrka är att vi har support även efter ord. kontorstid hos oss!

Tankar LARM-valet

Larm levereras idag på många olika sätt! 

Kan vara så att det som ser billigast ut för dagen kan bli en dyrköpt historia, så vårt tips är att jämför produkt innan inköpet
Finns referenser som bekräftar produkten?
Är produkten hållbar många år framöver?
Och är produkten känd ?
Sist men inte minst kan man få med fler funktioner i systemet ?

Här kommer man märka att de olika systemen skiljer sig i både pris och funktion men oerhört viktigt att ha med i tanken redan från start!

Hos oss väljer man hur produkter skall betalas:      friköp eller delbetala – eller hyra med support och åtgärd.  Helt enkelt en skräddarsydd bevakning beroende på önskemål och behov!

För oss är det viktigt med fokus på kunden och våra bästa kunder är de som har mest frågor och önskemål inför sin investering! För det handlar ju om maximerad säkerhet för behovet!

Tveka inte Prata säkerhet med oss !

Ring oss för information tel: 010-1018070 eller mejla Ert intresse:  info@westec.se

Translate »