Om oss

Westec Sweden AB är det lilla företaget med stora möjligheterna med fokus för våra kunder när det gäller säkerhetsfunktioner och teknikval. För oss är det även viktigt att uppgradera den egna kunskapen så att vi kan finnas långt fram i leden med teknik-kunnandet.

Vår ambition är att skapa optimerad säkerhet till en rimlig kostnad helt efter våra kunders behov och önskemål.   Vissa av oss har gjort det i över 30 år.  Med focus på säkerheten erbjuder vi olika tekniker dels beroende på ekonomi, funktion och förutsättning och med vårt urval konstaterar vi att möjligheter med teknik finns i mångfald. 

Tankarna vi har med verksamheten är att vi skall finnas tillhands även efter ord. kontorstid.  Allt för att vi vill skapa ett tryggare system för våra kunder!

För Dig/Er som funderar på det här med säkerhet, produkter, funktioner och annat som berör bevakning i dess olika former,  tveka inte slå oss en signal så berättar vi gärna mer om hur vi kan hjälpa till !

Finns gammal teknik som med åren på nacken behöver uppgraderas eller av orsak skadats så har vi utbytespaket speciellt framtagna för att kostnadseffektivt erbjuda uppdatering med nya intressanta funktioner!

Prata säkerhets med oss !  Ring oss på : 010-1018070

På följande platser har vi depåer där vi lagerhåller och utgår ifrån, allt för att vi skall kunna erbjuda snabb åtgärdsfunktion när det väl behövs!

Hk :       Agundavägen  4    341 77  Agunnaryd

Depå :   Helsingborgsvägen 11   Ljungby

Depå :   Hammarvägen 22     Vaggeryd

Kontakta oss:

John Westin                  CeO / Teknik / Sälj/ Support
tel:  070-3366699           mejl:  johnw@westec.se

Rolf Bergelin                 Sälj / support  
tel: 070-9581267            mejl:   rolfb@westec.se

Magnus Lindström      Installation & support
tel: 0730-353784             mejl: magnusl@westec.se   

Kristina Henriksson       Kontor
tel: 010-1018070                 mejl:  info@westec.se

Translate »