• +46 10 1018070
  • info@westec.se

Hemlarm

Vi marknadsför och installerar JA 100

Säker produkt för Er som vill ha det där extra:  Bra bild , många funktioner , unik App-fuktion och ett brett utbyt av extra produkter och tjänster. Välj till larmcentral och vaktbolag efter eget behov.  Ring oss för information tel: 010-1018070 eller mejla intresse:  info@westec.se

Visonic Powermaster 10  levereras av Westec Sweden

Trogen produkt i vårt sortiment.  Bra trådlös räckvidd i kombination med olika tillbehör gör att vi har detta larm med i vårt sortiment. Smidig installation även för dig som egeninstallatör och vi finns med.  Kopplad direkt till egen mobil och App eller via larmcentral som vi går igenom vid besök. Installtion sker via oss eller våra partners. Support finns även efter ord. kontorstid hos oss!

 

AJAX ALARM  !

Nyhet hos på ingång !

Detta sker i början 2018 och för dig som vill igång tidigt  mejla intresse  ajax@westec.se

Bra inför valet:

Larm levereras idag på många olika sätt!  Kan vara så att det som ser billigast ut för dagen kan bli en dyrköpt historia så vårt tips är att jämför produkter innan inköp! Finns referenser som bekräftar produkten.  Är produkten hållbar många år framöver .  Är produkten godkänd ?  Sist men inte minst  kan man integrera fler funktioner i systemet ?  Tror att här kommer man märka att de olika systemen skiljer sig i både pris och funktion men är oerhört viktigt att ha med från starten !  Hos oss väljer man friköp eller hyra med support, mao vi skräddarsyr bevakningen för “våra Kunder”. Våra bästa kunder är de som har mest frågor och önskemål inför sin investering !

 

Kommentarer från en del av våra kunder :