JABLOTRON 100 marknadsförs och installeras av oss!

Säker produkt för Er som vill ha det där extra:  Bra bild , många funktioner , unik App-fuktion och ett brett utbyt av extra produkter och tjänster. Välj till larmcentral och vaktbolag efter eget behov.  Ring oss för information tel: 010-1018070 eller mejla intresse:  info@westec.se

Visonic Powermaster 10 troget hemlarm hos oss!

Trogen produkt i vårt sortiment.  Bra trådlös räckvidd i kombination med olika tillbehör gör att vi har detta larm med i vårt sortiment. Smidig installation även för dig som egeninstallatör och vi finns med.  Kopplad direkt till egna mobilen och App eller via larmcentral som vi går igenom vid besök. Installtion sker via oss eller våra partners. Support finns även efter ord. kontorstid hos oss!

Tankar inför LARM-valet:

Larm levereras idag på många olika sätt! 
Kan vara så att det som ser billigast ut för dagen kan bli en dyrköpt historia, så vårt tips är att jämför produkt innan inköpet
Finns referenser som bekräftar produkten?
Är produkten hållbar många år framöver?
Och är produkten godkänd ?
Sist men inte minst kan man få med fler funktioner i systemet ?

Tror att här kommer man märka att de olika systemen skiljer sig i både pris och funktion men är oerhört viktigt att ha med i tanken redan från start!
Hos oss väljer man friköp eller delbetala – hyra med support eller helt enkelt en skräddarsydd bevakning beroende på önskemål och behov!
För oss är det viktigt med fokus på kunden och våra bästa kunder är de som har mest frågor och önskemål inför sin investering! För det handlar ju om maximerad säkerhet för behovet!

Tveka inte Prata säkerhet med oss !