Kamerabevakning med WESTEC SWEDEN

Just nu levererar vi kamerabevakning till allt fler och olika användare !

Har ni önskemålet så har vi tekniken!  Vi levererar med olika priser men också med olika bevakningsfunktioner. Lättast att skapa en korrekt bild är också att se vad kamerorna skall användas till.  Tveka inte –  kontakta oss för fortsatt diskussion  telefon: 010-1018070  eller mejla ditt intresse:   info@westec.se

Har NI bevakning med kamera som idag som inte riktigt matchar önskemålet?   Då tror vi att intressanta uppgraderingspaket från oss kan matcha för just ert behov!  I våra paketlösningar följer:  App-funktioner med mångfald, hantering i egen data-miljö, backup för egna behovet, smidigt uttag av bilder till polisen eller för egen lagring, bevakning på distans “pusch” är också en intressant funktion. Vi bygger pusch i olika varianter!

För allt fler innebär CCTV mer än bara bevakning allt fler ser det även som ett led i att övervaka processer av olika tekniska lösningar viket gör att kameror i olika varianter får ett allt bredare verksamhetsområde, hur fundera ni?

Att installera kameror i olika miljöer kräver också av användaren att följa regelverket som numer finns via DATA inspektionen. Ny lag i antågande . Och för de kunder som anlitar oss hjälper vi till med detta arbete inför installationen.

Läs mer här på Datainspektionen

Realtidsövervakade kameror till allt fler!

I samarbete levererar vi realtidsövervakning via  Kameracentral och via våra Larmcentraler kan vi också leverera livstreamat vid pågående larm i tex. systemet JABLOTRON 100.  Självklart kan vi se över om detta också kan göras via ert befintligt larmsystem.

Slå oss en signal och berätta hur tänker ni ?    tel: 010-1018070

Westec Sweden skräddarsyr kamerabevakningen

För dig som funderar på detta med kameror så är det en del faktorer som är viktiga ha med i tanken från start!  Se kameror med tillhörande funktioner och kvalitet vill man ju nå också på på distans (viktigt när man verkligen vill ha access och tillhörande funktioner).  För oss är detta ett viktigt engagemansområde. Vi erbjuder ett brett sortiment med både prisvärda och högkvalitativa kameror beroende på jus Ert önskemål.  Tveka inte prata kamera med oss!

Westec Sweden bygger kamerabevakning med olika tekniker

Fisheye från Westec Sweden i olika varianter

Kamerabevakning för bostaden från Westec Sweden

Listan kan bli lång men vi är övertygade att med olika tekniker vi använder så kommer vi att hjälpa allt fler till en bra kamerabevakning. Har ni befintlig teknik som kan behöva uppgraderas kontakta oss gärna, så berättar vi mer hur och på vilket sätt vi hjälper just er!    Ring för info:  010-1018070  eller mejla oss:  kamera@westec.se

Vi hörs:      Westec Sweden teamet