Vi levererar kamerabevakning till allt fler !  Har ni behovet så har vi tekniken! 

Vi levererar kamera-teknik med olika funktioner och prisbilder.   Lättast är att se vad kamerorna skall användas till och hur just ert behov ser ut. Mao så tittar vi gärna över  på plats och ser på vilket sätt vår teknik anpassas hos er.  

Tveka inte –  hör av så berättar vi mer om på vilket sätt teknik från oss kan stärka just ert skydd.

Finns idag kamerabevakning som inte riktigt matchar behovet ?  

Då har vi  intressanta uppgraderingspaket!  I våra paketlösningar följer :  App-funktioner med mångfald, hantering i egen data-miljö, backup för egna behovet, smidigt uttag av bilder till polisen eller för egen hantering, bevakning på distans “push” är också en allt mer intressant funktion.  Vi bygger push och relatidsbevakning i olika varianter!

CCTV mer än bara bevakning

Allt fler ser det även som ett led i att övervaka processer av olika tekniska lösningar viket gör att kameror i olika varianter får ett allt bredare verksamhetsområde, hur tänker ni?

Att installera kameror i olika miljöer kräver också av användaren att följa regelverket som numer finns via DATA inspektionen. Ny lag sen ca ett år.  För kunder som anlitar oss hjälper vi till med arbetet inför installationen.

Läs mer här via Datainspektionen

Realtidsövervakning allt mer vanligt!

I samarbete levererar vi realtidsövervakning via  Kameracentral och via våra Larmcentraler kan vi också leverera livstreamat vid pågående larm i tex. systemet  JABLOTRON 100  Självklart kan vi se över om detta också kan göras via ert befintligt larmsystem.

Ring så berättar vi mer    tel: 010-1018070

Westec Sweden levererar skräddarsydd kamerabevakning

För dig som funderar på detta med kameror så är det en del faktorer som är viktiga ha med i tanken från start!  Se kameror med tillhörande funktioner och kvalitet vill man ju nå också på på distans (viktigt när man verkligen vill ha access och tillhörande funktioner).  Vi erbjuder ett brett sortiment med prisvärda och högkvalitativa kameror. 

Litet axplock av olika tekniker som erbjuds Fisheye med panoramaseende

Kamerabevakning för bostäder

Listan kan bli lång men vi är övertygade att med olika tekniker vi använder så kommer vi att hjälpa allt fler till en bra kamerabevakning. Har ni befintlig teknik som behöver uppdateras kontakta oss så berättar vi mer hur vi hjälper just er!   

Ring oss på :  010-1018070  eller mejla:  info@westec.se